– Norges ledende digital signage aktør kjøper seg inn i Bravo.

 

Bravo Audiovisual inngår partnerskap med ProntoTV AS – Norges ledende digital signage aktør. Partnerskapet etableres ved at Pronto går inn på eiersiden i Bravo Audiovisual og skal fremover aktivt delta i utviklingen av selskapet.

Etter etableringen av Bravo sommeren 2013 har selskapet tiltrukket seg en rekke spennende kunder og opplever en god vekst. For å legge til rette for en videre rask ekspansjon inngås nå et tettere samarbeid med Pronto der partene sammen skal søke å optimalisere innkjøp, produksjon av tjenester samt serviceleveranser.

«Basert på den kompetanse plattformen Pronto har etablert faller det naturlig for oss å se på videre ekspansjon gjennom et slikt partnerskap. Vi har tro på menneskene i Bravo og at det er en åpning i markedet for slike tjenester» sier Ola Sæverås, partner i Pronto.

«Pronto var den perfekte samarbeidspartner for oss gitt deres erfaring og kunnskap om AV markedet. Det å kunne utvikle Bravo sammen med Pronto sikrer våre kunder tryggheten fra å jobbe med en etablert aktør samtidig som de får gleden av å oppleve entreprenørånden i  Bravo» sier Fredrik Sydnes i Bravo Audiovisual AS.

 

For ytterligere informasjon kontakt:

Fredrik Sydnes, daglig leder Bravo AV AS på tlf. nr. 920 39 745
Ola Sæverås, Partner i ProntoTV AS på tlf 416 78 234

——————————————————————————————————————

Om ProntoTV

Pronto ble startet i 1999 og er i løpet av de siste 11 årene blitt Norges mest erfarne leverandør av skjermløsninger (også kjent som digital signage).

Hver dag driver Pronto tusenvis av skjermer rundt omkring i Norge for sine kunder, både butikkløsninger, intern informasjon for bedrifter og reklamebaserte kanaler. Våre kunder inkluderer bl.a. Flytoget/JCDecaux, 7-Eleven, Shell 7-Eleven, Spaceworld, Bjørklund, Anton Sport, Avinor flyplasser (minus OSL), A-Pressen, Total Norge og nesten halvparten av landets legekontorer.

Pronto er ofte total-leverandør for sine kunder og kan tilby one-stop-shopping. ProntoTV har egenutviklet programvare og lang erfaring med å levere utstyr og installasjon, innhold, support & drift, prosjektledelse og redaktørtjeneste.