Butikken er død! Lenge leve butikken!

Butikken er død, lenge leve butikken! –Fire ting man må vite om kundene for at de skal ha lyst til å komme tilbake til butikken igjen! av Jørn Olsen, Marketing & communications manager ProntoTV har vært tilstede på NRF 2018 hvor vi fikk adgang til NRF sin lukkede presse- og analytiker gjennomgang. Vår shoppermarketing ansvarlig […]

Smarte prøverom

Er prøverommet det viktigste området i butikken? Dette mener Paco Underhill, en av guruene innenfor shoppermarketing, er riktig.  Han sier at prøverommet kanskje er det viktigste området i butikken, fordi at når kunder har funnet veien til prøverommet er de i handlemodus.

Digital signage i retailmagasinet

Les om digital signage og hvordan bedre teknologi og god dokumentasjon av effekten får flere kjeder til å ta i bruk digital signage.

eller les på nettsidene til retailmagasinet

http://retailmagasinet.no/nyhetsarkiv/far-oppmerksomhet-engasjement-og-effekt

Videosensorteknologien på Peppes Pizza er ikke i strid med personvernet

De siste dagene har ny teknologi og personvern blitt debattert i media med utgangspunkt i ProntoTVs AVA-teknologi (Anonymous video analytics) som vi benytter i et pilotprosjekt sammen med vår kunde Peppes Pizza. Teknologien gir nye muligheter for annonsører, og er ikke i strid med de strenge reglene vi har for personvern og overvåkning.  ProntoTV er […]

Case Posten Norge: «Fang oppmerksomhet med bevegelse og hold den med relevant innhold»

ProntoTV gjennomførte en studie sammen med Posten for å finne ut om bevegelig innhold klarer å bidra til økt oppmerksomhet på digitale skjermer. Økt oppmerksomhet er ikke nok alene, derfor testet vi også om vi klarte å holde på oppmerksomheten med relevant innhold. Posten har i dag i overkant av 1500 lokasjoner med Post i butikk og dermed vil enhver optimalisering få stor kraft uansett hvor stor eller liten forbedringen er. Resultatene viste at bevegelig innhold (film) vs enkelt animert innhold (bilder som skifter) øker oppmerksomheten med opptil 9%. Den ene «post i butikk» lokasjonen hvor vi gjennomførte studiet vårt hadde nesten 4000 besøkende på en dag. Med et så høyt besøk vil selv en beskjeden økning på 9% bety at mange flere blir eksponert for budskapet som posten vil kommunisere.

Read more

Vårt datterselskap Pointmedia fikk besøk av Kronprinsparet under Oslo Innovation Week

Oslo Innovation Week 2016 er akkurat avsluttet og vårt datterselskap Pointmedia har deltatt hele uken. Oslo Innovation Week er en serie arrangementer i Oslo som har som formål å ikke bare snakke om endringer men forandre verden vi lever i. Pointmedia som er Norges ledende innen VR (Virtual Reality) og MR (Mixed reality) ble invitert til å dele av sin kunnskap på flere av disse arrangementene. Read more

Oppmerksomheten økte med 117% gjennom å følge et enkelt shopper-marketing prinsipp

Vi har nettopp gjennomført et lite eksperiment sammen med en av våre kunder for å optimalisere effekten av deres digital skjermer. Vi fant ut at oppmerksomheten kan øke så mye som 117% om man plasserer digital-skjermene optimalt i forhold til å få mest oppmerksomhet. Hva er så optimal plassering? En optimal plassering er der hvor kundetrafikken og synsfeltet er; med andre ord i stien til shopperne.

Read more

ProntoTV + ZetaDisplay

ZetaDisplay AB entered into an agreement regarding the acquisition of ProntoTV AS. ProntoTV will become part of the ZetaDisplay Group. The previous owners of ProntoTV will after the transaction become the 3rd. largest owner of ZetaDisplay AB.

Read more

Grand Parfymeri velger ProntoTV

Grand Parfymeri i Sverige har valgt ProntoTV som sin leverandør av skjermløsninger. Skjermene er strategisk plassert ved inngangen til butikkene. De er vinklet mot områder der flest mennesker passerer. Skjermene tiltrekker seg oppmerksomhet og dermed flere potensielle kunder. Skjermene med rammer er montert på fleksible svingfester slik at butikken kan vinkle skjermen mot kundestrømmen i åpningstiden og inn bak gitteret etter stengetid.

 

ProntoTV hos Vita Exclusive

ProntoTV har levert skjermløsning til alle Vita Exclusive butikkene. Det benyttes 55″ skjermer som virkelig får frem budskapet til forbipasserende og kunder.

Norges største høyoppløselige LED-skjerm!

ProntoTV har installert Norges største høyoppløselige LED-skjerm for på Buskerud Storsenter. Skjermen er 61 kvm! Ta en titt på denne:

https://www.facebook.com/157196294307622/videos/1203841256309782/

Narvesen gir til Røde Kors

Narvesen på Sentralbanestasjonen gav dagsomsetningen 1 oktober til Røde Kors. Ved hjelp av skjermløsning levert av ProntoTV kunne man følge med på hvor mye Narvesen har samlet inn til en hver tid.

https://www.facebook.com/157196294307622/videos/1197606890266552/

 

 

ProntoTV har levert skjermvegg til Entra Eiendom

ProntoTV har levert en Ultra High Definition skjermvegg til Entra Eiendom ved inngangen til Oslo S og Byporten. Forbipasserende blir møtt med fantastiske høyoppløselige bilder, nyheter fra TV2 og sporten.com.Løsningen kjører full HD på hver av de 12 skjermene fra en og samme player-pc. Den høye oppløsningen sette en ny standard innenfor videovegger og blir sett av tusenvis av forbipasserende daglig.

Narvesen oppgraderer bakveggen i sine butikker

ProntoTV har levert skjermløsning til over 100 Narvesen butikker i forbindelse med at Narvesen oppgraderer bakveggen i sine butikker. Skjermene viser innhold med fokus på kampanjer og salg av tjenester.  46″ skjermen på bakvegg er montert inne i en ramme som beskytter skjermen, dekker såpedispenser og tørkerull og dermed gir bakveggen et flott helhetlig utrykk.

Sparebank 1 Oslo/Akershus

Vi gratulerer Sparebank 1 Oslo/Akershus med installasjon av en av verdens største LCD skjermer i sine lokaler på Fornebu. Skjermen, som er en Samsung Qm105D, er 105″, har 5K oppløsning og er første av sitt slag installert i Norge.

ProntoTV og Eurosign har inngått et samarbeid.

ProntoTV og Eurosign har inngått et samarbeid for å kunne tilby et enda bredere spekter av produkter. ProntoTV ser frem til å samarbeide med Eurosign sine dyktige ansatte som har langt erfaring skilting og profilering for sine kunder. Les mer om vår partner på deres hjemmesider www.eurosign.no.

 

Eurosign og ProntoTV kake

Montering av videovegg hos Sparebank 1 i Sandnes

ProntoTV har levert 3D-videovegg med effekt uten bruk av briller!

Teknologien har tidligere blitt brukt i enkeltskjermer, men sammen med det amerikanske selskapet Magnetic 3D (www.magnetic3d.com) har nå ProntoTV klart å utnytte teknologien i en stor vegg bestående av 12 x 46 tommer videoveggskjermer spesialbygde for formålet. Løsningen baseres på “Auto-Stereoscopic” teknologi. Dette betyr at man ikke trenger 3D briller for å oppleve effekten.

Veggen er plassert ved inngangen til Reitangruppens hovedkontor i Gladengveien, og gir en unik 3D-opplevelse for alle som passerer.

 

Sparebank 1 velger spennende skjermløsninger fra ProntoTV

ProntoTV har nå levert og montert en P4 LED vegg på 26 kvadratmeter hos Sparebank 1 på Youngstorget. Dette er et av mange spennende prosjekter Sparebank 1 og ProntoTV samarbeider om.

Wayfinder hos Steen&Strøm

Søylen Eiendom AS er i gang med oppgraderingen av ærverdige Steen&Strøm Magasin i Oslo sentrum. Senteret med det luksuriøse preget holder åpent i perioden oppussingen skal vare. Det er avgjørende at informasjonen til publikum i denne perioden er god. Søylen Eiendom AS har derfor investert i et dynamisk wayfindingsystem levert av ProntoTV. Systemet er skrevet av ProntoTVs eget utviklingsteam og er utformet for å være enkelt å endre ettersom ombygningen endrer karakter.

 

H&M bringer høsten til Jernbanetorget med Fashion Tunnel og skjermløsning fra ProntoTV

H&M går nye veier for å promotere sin ”Fall Fashion” kolleksjon. En gigantisk Fashion Tunnel er i disse dager å se på Jernbanetorget foran Østbanehallen.

For å promotere H&M’s Fall Fashion kolleksjon presenterte JCDecaux en ide om en ”Fashion Tunell” i sentrum av Oslo. Tunellen er hele 12 meter lang og 4 meter høy. Utvendig er den dekortert med store bilder av H&M-modeller. Inne i Fashion Tunellen finner man i tillegg til utstillingsdukker og bilder også H&M’s nye globale reklamefilm, regissert av Jonas Åkerlund inneholdende låten ”Let Me In” – en ny låt av Kleerup sunget av Susanne Sundfør.

JCDecaux skriver om løsningen her.

Se video her.

Den Norske Opera & Ballett har valgt ProntoTV som leverandør.

Den Norske Opera & Ballett har fått levert frittstående 70″ moduler fra ProntoTV. Modulene er både enkelt- og dobbeltsidige. Skjermene står i foajeen og vil informere besøkende om aktuelle stykker, vise trailere samt gi praktisk informasjon. ProntoTV og Operaen har fokusert på å utvikle et design som passer inn i det spektakulære bygget.

ProntoTV har levert 70″ touch skjerm utformet som en Ipad med fullt fungerende mobilbankdemo

Hentet fra SpareBank 1 Oslo Akershus sine Facebook sider:

Kjempenyhet:-) Vi har verdens største mobilbank!
Vel, vi vet i alle fall ikke om noen større. Gjør du?

Mobilbank XL skal vi benytte til god veiledning og morsomme konkurranser på forskjellige arrangementer. Kanskje ser vi deg leke
med denne i en av våre lokalbanker til høsten?
Mobilbank XL kommer i alle fall til et sted nær deg. Snart

PSST: Kom i gang med mobilbanken her: http://bit.ly/1jKVMUd

 

ProntoTV tilstede på ELLE sommerfest

Vår kunde Synsam ønsket digital promotering på ELLE sommerfest på Hukodden. ProntoTV leverte fire feststemte skjermer i baren, ved inngangen og ut mot havet.

Åpning av InfoCare Repair Store

Vi gratulerer InfoCare med åpning av InfoCare Repair Store på Trekanten Senter i Asker. Har du dårlig batteri eller knust display på telefonen din? Gutta hos InfoCare hjelper deg med din smarttelefon!

All kommunikasjon mot publikum er digital og formidles via 6 skjermer. Skjermløsning og grafisk innhold levert av ProntoTV!

Skjermer hos 7-Eleven

ProntoTV har siden 2007 hatt skjermer på bakveggen i alle 7-Eleven sine butikker. Skjermene viser kampanjer kombinert med markedsføring av produkter og tjenester som selges i butikken.

Enkelte nye butikker har skjerm plassert i butikken som skiltløsning. Skiltløsningen er flyttbar og gir fleksibilitet i forhold til promotering nær produktets plassering.

ProntoTV har installert skjermløsninger hos ca 50 Boots apotek!

ProntoTV har rullet ut skjermløsninger til over 50 Boots apotek. Apotekene har tre ulike løsninger. 55″ high brightness skjermer henger i vinduene og viser informasjon til forbigående. Skjermen bak kasse er integrert med kølappsystemet Qmatic og viser i tillegg kampanjer og tips fra apoteket. På reolene er det plassert en skjerm som viser aktuelle kampanjer. Alle skjermene har spesialdesignede rammer med Boots logo.

Anton Sport har skjermløsning fra ProntoTV

Anton Sport benytter ProntoTV som totalleverandør til sine skjermløsninger. De har en løsning med 3 skjermer i en ramme og en løsning med 1 skjerm i rammen. Rammene er spesiallagede i Anton sin profilfarge og med logo.

SpareBank 1 gruppen har valgt å benytte ProntoTV til sin skjermbaserte kommunikasjon

SpareBank 1 gruppen har valgt å benytte ProntoTV til sin skjermbaserte kommunikasjon. Målet for prosjektet var å gjøre kontorene mer moderne og tilgjengelige for kunden.
ProntoTV har så langt installert lokalt tilpassende løsninger på 20 ulike lokasjoner. Videoveggen består av 2×2 eller 3×3 46’’skjermer og plassert godt synlig inne i lokalet. I tillegg har de fleste lokalene skjermer ved inngang og utgang samt i vinduet.
Innholdet på skjermene er designet spesielt for SpareBank1 og viser en kombinasjon av lokalt vær, lokale nyheter, visninger av eiendommer fra Finn.no samt interne kampanjer, produktlanseringer og konseptpresentasjoner.
ProntoTV leverer også infrastruktur og styringssystemene tilknyttet løsningene samt integrasjon mot Papirfly.

hvilePULS – hele Norges helsekanal

ProntoTV leverer den totale skjermløsningen til hvilePULS, som siden 2007 har vokst til å bli en vesentlig mediekanal innen helse og sunnhet i Norge med 1,2 millioner seere per måned. hvilePULS er ikke bare en mediekanal, men også en arena hvor forbruker er i helsemodus og troverdigheten står i høysete.

Volvat benytter skjermløsning fra ProntoTV

Volvat har valgt å utsmykke hele sitt medisinske senter i Oslo med skjermer. Skjermen er brandet med Volvat-rammer og treffer ventende pasienter i alle avdelinger og ventesoner. I inngangspartiet møtes pasientene av digitale skilt som viser vei til alle avdelinger, og på legevakten er køsystemet fra NemoQ integrert i PRONTODISPLAY. Kanalene viser nyheter fra NRK, værmelding og informasjon fra Puls-redaksjonen i tillegg til diverse underholdning og informasjon fra Volvat selv. Pronto leverer også løsning for et eget barnehjørne der kvalitetsfilmer fra NRK Aktivum vises gjennom i hele åpningstiden.Volvat viser gjennom denne investeringen at de tar pasientene på alvor og gjør noe for å forbedre ventetiden til alle sine besøkende.

 

Brandstad benytter ProntoTV sin skjermløsning

Kleskjeden Brandstad har valgt ProntoTV som samarbeidspartner på skjerm i sine butikker.

Kjeden har en velkjent og sterk profil som skal ytterligere forsterkes ved skjermbruk. I tillegg til kommunikasjon rettet mot kunder kan skjermen benyttes som et suplement for intranet før åpningstid.

Giraff Media benytter ProntoTV på sine markedsflater

 

Giraff Media utvidet sin portefølje med to nye installasjoner fra ProntoTV i slutten av 2013. Lokasjonene i Bogstadveien og i Grensen er begge svært sentrale markedsflater med enorm eksponering og de er sentrale i Giraff Media sin videre vekst i utendørsbransjen.

ProntoTV AS kjøper seg inn i Bravo Audiovisual AS.

  – Norges ledende digital signage aktør kjøper seg inn i Bravo.

 

Bravo Audiovisual inngår partnerskap med ProntoTV AS – Norges ledende digital signage aktør. Partnerskapet etableres ved at Pronto går inn på eiersiden i Bravo Audiovisual og skal fremover aktivt delta i utviklingen av selskapet.

Etter etableringen av Bravo sommeren 2013 har selskapet tiltrukket seg en rekke spennende kunder og opplever en god vekst. For å legge til rette for en videre rask ekspansjon inngås nå et tettere samarbeid med Pronto der partene sammen skal søke å optimalisere innkjøp, produksjon av tjenester samt serviceleveranser.

«Basert på den kompetanse plattformen Pronto har etablert faller det naturlig for oss å se på videre ekspansjon gjennom et slikt partnerskap. Vi har tro på menneskene i Bravo og at det er en åpning i markedet for slike tjenester» sier Ola Sæverås, partner i Pronto.

«Pronto var den perfekte samarbeidspartner for oss gitt deres erfaring og kunnskap om AV markedet. Det å kunne utvikle Bravo sammen med Pronto sikrer våre kunder tryggheten fra å jobbe med en etablert aktør samtidig som de får gleden av å oppleve entreprenørånden i  Bravo» sier Fredrik Sydnes i Bravo Audiovisual AS.

 

For ytterligere informasjon kontakt:

Fredrik Sydnes, daglig leder Bravo AV AS på tlf. nr. 920 39 745
Ola Sæverås, Partner i ProntoTV AS på tlf 416 78 234

——————————————————————————————————————

Om ProntoTV

Pronto ble startet i 1999 og er i løpet av de siste 11 årene blitt Norges mest erfarne leverandør av skjermløsninger (også kjent som digital signage).

Hver dag driver Pronto tusenvis av skjermer rundt omkring i Norge for sine kunder, både butikkløsninger, intern informasjon for bedrifter og reklamebaserte kanaler. Våre kunder inkluderer bl.a. Flytoget/JCDecaux, 7-Eleven, Shell 7-Eleven, Spaceworld, Bjørklund, Anton Sport, Avinor flyplasser (minus OSL), A-Pressen, Total Norge og nesten halvparten av landets legekontorer.

Pronto er ofte total-leverandør for sine kunder og kan tilby one-stop-shopping. ProntoTV har egenutviklet programvare og lang erfaring med å levere utstyr og installasjon, innhold, support & drift, prosjektledelse og redaktørtjeneste.

 

Pronto og TDC inngår samarbeid

TDC har valgt ProntoTV som underleverandør på Digital Signage. TDC sin erfaring med drift av nett og applikasjoner sammen med Pronto sin erfaring på Digital Signage og innholdstjenester gir en perfekt match.

http://tdc.no/element.php?dogtag=tdcn_ptj_sky_dig

Synsam velger ProntoTV som leverandør

Synsam har valgt skjermløsning fra ProntoTV i sine to flotte nye flaggskipbutikker i Bogstadveien og Karl Johans gate. Det er montert skjermer i vinduer, bak kassen og rundt i butikken for maks utnyttelse av lokasjon og lokaler.

Boots digitaliserer informasjonen til sine kunder.

Etter en vellykket pilot har Boots apotek signert med ProntoTV for levering av skjermløsninger til deres apotek!

 

ProntoTV samarbeider med JCDecaux på skjermløsninger

Pronto leverer stadig nye spennende konsepter for JCDecaux. Blant annet har H&M presentert sine kampanjer på Artboxes både inne og ute på Oslo S ved hjelp av High Brightness skjermløsninger fra ProntoTV.

 

 

ProntoTV og JCDecaux inntar Oslo S

Pronto leverer sammen med JCDecaux over 30 stk 70 tommer skjermer samt en skjermvegg på Oslo S. Prontos programvare PRONTODISPLAY spiller av synkroniserte annonser over hele stasjonen.

 

Pronto installasjon Sporveiene

 

Se hvordan 20 av JCDecaux sine nye reklameskjermer blir montert opp på Stortinget T-banestasjon i løpet av en natt.

Totalt installeres 192 skjermflater på T-banen i Oslo. Skjermsignalet går fra sentralt plasserte pcer ut til hver enkelt skjerm gjennom fiber.

Som kjent er bevegelige annonser mye mer effektive enn plakater skjermene gir økt fleksibilitet i forhold til budskapet som vises.