Om ProntoTV

Pronto TV ble startet i 1999 og er i løpet av de siste 20 årene blitt Norges mest erfarne leverandør av skjermløsninger (også kjent som digital signage).

ProntoTV har nå 27 ansatte og holder til i Oslo sentrum. Her sitter både salg/marked og teknisk tett sammen, noe som skaper et meget godt samhold og tett kommunikasjon mellom de forskjellige avdelingene. Dette gjør at du som kunde opplever en helhet i løsningene vi leverer.

ProntoTV skaper digital signage løsninger som er skreddersydd for våre kunders behov. Vi har teknisk ekspertise, profesjonell design avdeling og bred innsikt i bransjen. Dette gjør oss til en trygg leverandør av skjermløsninger. Vi gir råd i forhold til valg av hardware, type løsning og produksjon av innhold, og vi tilbyr en driftsikker og funksjonell løsning. Vi følger med andre ord kundene våre gjennom hele prosessen – fra planlegging, installasjon, produksjon og administrasjon av innhold, til overvåkning, drift og support.

Du velger hvor mye ProntoTV skal være involvert. Vi kan ta rollen som totalleverandør eller være underleverandør og kun levere ett eller flere produkter og tjenester.

Hver dag driver vi tusenvis av skjermer rundt omkring i Norge for våre kunder, både butikkløsninger, intern informasjon for bedrifter og reklamebaserte kanaler. Våre kunder inkluderer bl.a. Flytoget/JCDecaux, 7-Eleven, Shell, Narvesen, DNB, Boots Apotek, Bjørklund, Anton Sport, Avinor flyplasser, A-Pressen og nesten halvparten av landets legekontorer med mediekanalen hvilePULS.

Ring oss gjerne på 22 54 50 60 for å finne ut hvorfor så mange har valgt en skjermløsninger fra oss.

  • Digital signage

    Digital Signage er skjermløsninger som brukes som reklame- og/eller  informasjonskanal. Det er fleksibelt, og gir muligheter for bruk av lyd, tekst, animasjoner, bilder og film. I motsetning til tradisjonell plakatering er Digital Signage mer effektivt ved at man raskt og målrettet kan oppdatere budskapet på skjermene fra ett sted. Man kan vise ett spesielt budskap til ett segment på ett bestemte tidspunkt av dagen, og andre budskap på andre skjermer der man ønsker å treffe andre segmenter. I tillegg har man full og oversiktlig kontroll over hva som vises hvor, på hvilke skjermer, og hvor lenge. På denne måten kan man treffe et mer relevant publikum samtidig som det er kostnadsbesparende og gir økte reklameinntekter.

  • Erfaring

    ProntoTV har mer enn 20 års erfaring med skjermløsninger og digitalt budskap.

  • Best i Norge

    ProntoTV har siden starten i 1999 vært med på å definere det norske Digital Signage markedet. Vi tør å påstå at vi er den beste totalleverandøren på Digital Signage i Norge. Vår lange erfaring kombinert med dyktige ansatte, interesse for innovative løsninger og evnen til å se kundens behov gjør at vi sammen med kunden kan levere en løsning som tilfredstiller alle krav.

ProntoTV er valget til sterke merkevarer og kjente kjeder. Du er i gode hender!

 

Utvalgte caser fra noen av våre kunder